lauantai 15. toukokuuta 2010

Syntymäpäiväyllätys


Vanheneminen tapahtuu yllättäen, ainakin minun kohdallani. Luulin, että on nukuttava vielä kaksi yötä, ennenkuin koittaa Suuri päivä. Nukkisystäväni Kikka tulikin miehensä kanssa hakemaan minua ja miestäni Vesilaitoksen, eli hänen nukkekotinsa harjannostajaisaterialle ja hänellä oli kainalossaan pieni Unikkopaketti.

Tilattuamme ruoan aloin avata pakettia ja yllätys oli ÄLLISTYTTÄVÄ: Ensimmäisenä paketista kurkki samettihameinen Nalle. (Yksi keräilyni kohde :) ). Toinen keräilyni kohde; Rauhalan runokirjat ja Hyryn romaanit; Uuni, Finlandia palkittu-kirja ja Valossa näkyy kirjoitus-runokokoelma pötkähtivät 1:12 paketista, aivan fantastiset! Onko sinulle tuttu Sirkka Kopiston Nuket ja Nukkekodit-kirja? Minä olen lukenut sitä jo 80-luvulta asti kirjastosta lainaamalla. Nyt sain sen minikoossa itselleni ihkuomaksi.
Yksyhteen koossa koossa oleva kännykkäni on täysi p....! Mutta ystäväni repäisi; Samsungin kosketusnäytöllinen 1:12 kännykkä! Viimeisintä huutoa.
Vielä Reutterin Jasmintee, vaaleanpunainen ruusu, enkelitaulu (ilman jiirileikkuria 10+ kehystys)
Ja koska kyseessä on huovutusta harrastava lahjan antaja, sammalenvihreästä, lempiväristäni on tehtynä hattu ja käsväsky, helmin koristeltuna.
Ja hännänhuippuna vihreä lasisammakko. Minulle kävi nimittäin niin, kuin on voinut käydä jollekin muullekin. Kikka keräilee sammakoita (onko vaikea arvata hänen bloginsa nimeä?) ja minäkin kartutin hänen kokelmaansa. Tänä keväänä PuertoRicossa kiusaus kävi ylivoimaiseksi. Kaupan hyllyllä komeili kaksi samanlaista sammakkoa. Huomasin seisovani kassajonossa ja ajattelevani, ettei ole yhtään hassumpaa keräillä sammakoita. ;)
En varmasti osaa edes ymmärtää täysin,mikä merkitys Kikalla on minulle ystävänä, on mukava jakaa hänen kanssaan tämä nukkisharrastuskin. Kiitos Kikka!

7 kommenttia:

 1. No niin! Tästä se Leena sitten lähtee :) Onnea blogillesi. Ja miten ihana ystävä sinulla onkaan :)

  VastaaPoista
 2. Hyvä!onnea vielä,Aikamoisia lahjoja sait.hauska yllätys.ja muistahan päivittää blogia ahkerasti!

  VastaaPoista
 3. en osaa vielä päivittää,mutta 11kuukauden kuluttua vietän taas syntymäpäivää,jospa Kikka antaisi päivitysapua silloin lahjaksi?!

  VastaaPoista
 4. Istutaan jokupäivä ja katsotaan blogiasi, päivitetään... ;)
  kikka

  VastaaPoista
 5. Hohhoijaa...niin ne kuukaudet kuluu...

  Blogissani on pieni huomionositus Blogiisi...
  Jospa saisit siitä vähän vauhtia! :)

  VastaaPoista
 6. Mainion lahjan olet saanut! Kännykkä on ihan huippu ja Hyryn kirja pitäis löytyä jokaisesta nukkiksesta :)

  Kiva kun löysin tänne blogiisi, liityinkin heti lukijaksi.

  VastaaPoista
 7. Oi,Täällähän on käynyt vieraita, kiva. Ajattele Lotte, olen kadottanut Hyryn kirjan! Mutta Kikka on kyllä luvannut muistaa minua uudella. Toiveissa ollaan... Sinun tekemiäsi kenkiä olen ihaillut aina täällä netissä. Olet taitava suutari!

  VastaaPoista